logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kerst-/wintermarkt Kairos'
12dec 2015

Kerst-/wintermarkt Kairos

Zaterdag 12 december 2015, van 10:00 uur tot 15:00 uur.

Op zaterdag 12 december 2015 organiseert het Interkerkelijk koor Kairos uit ’s-Gravendeel weer de traditionele kerst/wintermarkt.

Deze oergezellige markt is bijna niet meer weg te denken in ’s-Gravendeel en de wijde omgeving. Toch zal het mogelijk de laatste keer zijn dat deze gehouden zal worden.

Van 10 tot 15 uur staan de deuren van het Ons Centrum aan de Kerkstraat 25a in ’s-Gravendeel weer open voor het publiek.

De leden van Kairos laten zich ook dit jaar weer van hun beste kant zien. Heel wat voorbereidingen gingen er aan vooraf en u mag persoonlijk het resultaat komen bekijken.

Op deze markt vindt u o.a. kerststukken, kerstkransen, kerstkaarten, tal van kado artikelen, Dorcas bakmixen, en diverse loterijen met schitterende prijzen.

Alsof dit niet genoeg is, er is een mini rommelmarkt, zelfs een nagelstyliste en een portretfotograaf zijn dit jaar van de partij.

Maakt kerst shoppen u ook zo hongerig? Geen punt bij Kairos, want de erwtensoep en de broodjes warme worst en de geurende glühwein staan zeker klaar voor u.

Om 14. 00 uur is de prijsuitreiking voor de kleurwedstrijd waarna Kairos nog enkele kerstliederen zal zingen.

Contactinformatie:
Locatie: Ons Centrum Kerkstraat 25a te ‘s-Gravendeel
Organisator: Interkerkelijk koor Kairos 's-Gravendeel
Website:http://www.ikk-kairos.nl


Deel dit bericht met je vrienden!