logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
11aug 2016

Hulp bij formulieren in bibliotheek

Iedere tweede donderdag van de maand, vanaf donderdag 11 augustus 2016, van 10:00 tot 12:00 uur.

Het is soms lastiger dan het lijkt: een formulier invullen. Het ene document spreekt voor zich, het andere document lijkt wel abracadabra. Speciaal voor die situaties is er inloopspreekuur Formulierenhulp van Humanitas – vijf keer per maand in de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Het invullen van een formulier lijkt zo gemakkelijk, maar het kan ook heel lastig zijn. De vragen zijn niet altijd duidelijk. Wat wordt er bedoeld, wat voor antwoord moet je invullen. Als je een klein foutje maakt kunnen de gevolgen groot zijn.

De Formulierenhulp is voor iedereen die een steuntje kan gebruiken bij formulieren (digitaal) invullen, maar ook bij onbegrijpelijke brieven en onverklaarbare rekeningen. De deskundige medewerkers van Humanitas helpen bijvoorbeeld bij het aanvragen van zorg- en huurtoeslag, kwijtschelding van gemeentelijke belasting of bij het aanvragen van een uitkering of een DigiD.

Het inloopspreekuur van Humanitas in de bibliotheek is zonder afspraak en gratis te bezoeken. Bij drukte is er mogelijk een wachttijd. Het is praktisch om je DigiD mee te brengen.

  • bibliotheek 's-Gravendeel:
    2e donderdag van de maand, van 10 tot 12 uur
Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek 's-Gravendeel
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!