logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Welkomstmarkt Wijk van je Leven Puttershoek'
02jul 2012

Welkomstmarkt Wijk van je Leven Puttershoek

PUTTERSHOEK - Zaterdagmiddag 30 juni organiseerden HW Wonen en het Wijkcomité Wijk van je Leven een 'Welkomstmarkt' voor de nieuwe bewoners. Recent zijn in de Wijk van je Leven namelijk weer een groot aantal woningen opgeleverd. Uiteraard waren ook de mensen die al wat langer in de Wijk van je Leven wonen van harte welkom op de informatieve markt.

Bezoekers en standhouders konden zaterdag de 30-ste juni beiden profiteren van het vriendelijke en zonnige zomerweer. Naast een stand van HW Wonen waren er ook stands van onder andere het Hoekschewaards Landschap, Zorgwaard en van het Wijkcomité. De nieuwe inwoners van de wijk konden zo kennismaken met de organisaties die allen op de één of andere manier betrokken zijn bij de Wijk van je Leven.

Om 13.00 uur werd het derde kunstproject in de wijk 'officieel onthuld'. Het kunstwerk van de Rotterdamse beeldend kunstenaar Frank Bruggeman is getiteld: 'De Ontmoetingstuin' en is gelegen aan de rand van de 'natuur speeltuin'. Mede daarom was ook de Puttershoekse schooljeugd aanwezig bij de onthulling. Omdat het kunstwerk een 'groen' en interactief karakter heeft (de jeugd kan er ook rondom heen spelen) werden de kinderen uitgenodigd om bij 'De Ontmoetingstuin' tientallen ,plantjes, waaronder aardbeienplantjes, in de grond te zetten. Daar bleken gelukkig meer dan voldoende vrijwilligers voor.

Met het opleveren van weer een flink aantal woningen en de realisatie van ook het derde kunstproject wordt de Wijk van je Leven in alle opzichten nu 'steeds levendiger'.

Er zijn nog verschillende types woningen en appartementen te koop. Vanaf 7 juli is er een modelwoning van het type Herenhuis elke zaterdag geopend voor vrijblijvende bezichtiging van 10.00 tot 11.00 uur. Deze modelwoning is gelegen aan de Eikenlaan 54 in Puttershoek.

Aardbeienplantjes planten tijdens de markt



Deel dit bericht met je vrienden!