logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
13jun 2013

Training jeugd Korendijk in De Kuip niet doorgegaan

Door inzet van heel wat tijd en energie van de jongerenwerkers, de politie en de gemeente was er een mogelijkheid om met een groep jongeren uit Korendijk deel te nemen aan een  training Voetbaleenheid (VBE) in De Kuip te Rotterdam.

35 Jongeren hadden zich opgegeven voor deelname aan deze training. Donderdag 6 juni om 11.30 uur stond een grote bus en alles en iedereen klaar om naar De Kuip te vertrekken. Helaas waren op het afgesproken tijdstip van vertrek slechts een 5-tal jongeren, twee jongerenwerkers, één vrijwilliger en twee agenten bij het gemeentehuis aanwezig.

Pogingen om de jongeren alsnog naar Piershil te laten komen of ze onderweg op te pikken zodat de training toch zou kunnen doorgaan liepen op niets uit.

Los van het feit dat grote kosten zijn gemaakt om deze dag te organiseren, is het bijzonder vervelend dat het aantal jongeren dat wel verscheen én een vrije dag had genomen,  voor niets stonden te wachten. Naar onze mening getuigt dit van weinig respect voor iedereen die zich heeft bezig gehouden met de organisatie maar zeker ook naar de jongeren toe die er wel waren.

De kosten, gemaakt voor deze dag, zijn niet meer terug te draaien. Geld dat nu gewoon weg is en ook niet meer voor andere activiteiten ten behoeve van de jeugd kan worden ingezet.

Bijzonder jammer dat dit zo gelopen is.



Deel dit bericht met je vrienden!