logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
20nov 2013

Peter van Loo lijsttrekker CDA

Het CDA Binnenmaas hield maandag 18 november 2013 in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen een druk bezochte ledenvergadering in Puttershoek.

Zowel alle vijf huidige raadsleden als de wethouder zijn weer beschikbaar. Daarnaast staan ook nieuwe kandidaten hoog op de lijst.

Peter van Loo (Heinenoord), de huidige fractievoorzitter, werd tot lijsttrekker gekozen. Op nr. 2 staat wethouder Henk van Etten (Westmaas) en op nr. 3 raadslid Piet Baars (’s-Gravendeel). Hoogste binnenkomer is op nr. 4 Joanne Blaak uit Maasdam. Zij heeft grote kennis op het gebied van zorg.

Vervolgens komen de zittende raadsleden Adrie Tolenaars (’s-Gravendeel), Arie Gravendeel (Mijnsheerenland) en Paul Rijken (Westmaas).

Tweede nieuwkomer, op nr. 8, is Alfons van Leussen, een jonge kandidaat uit Westmaas.

Verder bij de eerste tien nog Deborah van Waardenburg (’s-Gravendeel) en Stijn van den Broek (Puttershoek). De totale kandidatenlijst bestaat net als in 2010 uit 40 personen.

Ook werd het verkiezingsprogramma voor de raadsperiode 2014-2018 vastgesteld met als titel “Midden Tussen De Mensen”. Dat zal in de loop van december openbaar gemaakt worden.

Kandidaten CDA Binnenmaas verkiezingen 2014



Deel dit bericht met je vrienden!