logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
05mei 2014

Waarderingsgeschenk Binnenmaas voor de heren Van der Wilt en Wybenga

Op zaterdag 3 mei 2014 ontvingen de heren Kees van der Wilt uit Puttershoek en Hans Wybenga uit Westmaas uit handen van burgemeester André Borgdorff  ‘De Trofee’, het waarderingsgeschenk van gemeente Binnenmaas.

‘De Trofee’ is aan beide heren toegekend wegens hun jarenlange inzet op verschillende gebieden in de samenleving, maar in het bijzonder voor de Stichting Molens Binnenmaas.

‘De Trofee’

‘De Trofee’ is een kunstwerk, in opdracht van de gemeente vervaardigd door het kunstenaarsechtpaar Jaap en Hetty Vrijland uit Puttershoek. Hij is gemaakt van gekleurd glas met een sokkel van staal. Elk exemplaar is handgemaakt en dus uniek, net als degene die hem krijgt.

De twee zijden van de Trofee staan voor het hart en het verstand, die samen de basis van alle goeds vormen. De ronding van het werk staat voor bezinning en de opening voor het ontstaan van nieuwe ideeën en kansen.

In de kleuren is het paars en blauw van het logo van Binnenmaas terug te vinden, het wit van de transparante gemeente die Binnenmaas wil zijn, het groen van het weidse landschap en het blauw van het water van de Binnenmaas.

Klik hier voor de toespraak van de burgemeester



Deel dit bericht met je vrienden!