logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
06aug 2015

Gemeentekraam Binnenmaas komt weer naar u toe

Na het succes van vorig jaar, komt er ook dit jaar weer een ‘gemeentekraam’ in drie dorpen van Binnenmaas te staan. Op deze manier wil de gemeente op een laagdrempelige manier met haar inwoners in contact komen.

Wilt u de gemeente ideeën meegeven, vragen stellen en/of informatie inwinnen? Dan bent u van harte welkom! Er staat een aantal medewerkers van de gemeente voor u klaar om u te woord te staan.

De gemeentekraam staat woensdag 19 augustus op de braderie van de Feestweek ’s-Gavendeel, zaterdag 19 september op de Jaarmarkt Mijnsheerenland en zaterdag 14 november op de Ponymarkt Puttershoek.

Heeft u een initiatief?

Dit jaar is er een (beperkt) budget beschikbaar voor initiatieven van inwoners. De gemeente wil hiermee haar inwoners de mogelijkheid bieden zelf een bijdrage te leveren om de gemeente mooier, leuker en prettiger te maken.

Denk hierbij aan initiatieven in de ruimtelijke of maatschappelijke sfeer, zoals: gezamenlijk afval opruimen in uw wijk, zelf een groenperkje onderhouden samen met de buren, ouderen een gezellige dag bezorgen, sportiviteit stimuleren in uw dorp of wijk, et cetera.

Komt er een dergelijk initiatief bij u opborrelen of loopt u hier misschien al een tijdje mee rond? Kom dan langs bij de gemeentekramen op 19 augustus, 19 september of 14 november. De gemeente wil van u weten welke inspanning er wordt geleverd (door u en/of door anderen), wat u van ons nodig heeft, wie er baat bij hebben, wat de looptijd/duur is, wanneer u wilt starten en in hoeverre er al draagvlak is voor uw initiatief.

Na afloop van de gemeentekraam kiest de gemeente welke initiatieven er binnen het budget en de voorwaarden passen en welke initiatieven uitgevoerd kunnen worden met een (gedeeltelijke) bijdrage van de gemeente.



Deel dit bericht met je vrienden!