logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Vrijwilligers gezocht voor Ouderen-Behoefte-Onderzoek'
23jun 2016

Vrijwilligers gezocht voor Ouderen-Behoefte-Onderzoek

De gezamenlijke Seniorenbonden ASG en PCOB hebben het voornemen samen te werken aan een ouderen-behoefte-onderzoek. Het onderzoek staat onder leiding van mevrouw Annemarie Vos.

De bedoeling is om via een vragenformulier, mede namens de Gemeente Binnenmaas, te weten te komen hoe het gesteld is met thuiswonende 60 plussers in ’s-Gravendeel.

We zoeken vrijwilligers die bij uitgekozen inwoners vragenformulieren afgeven, en zo nodig willen helpen met invullen. Als ouderenbonden hopen we door middel van dit onderzoek te weten te komen waar eventueel de knelpunten zitten, en willen we trachten hierover met de Gemeente in gesprek te gaan.

Voor personen die hier aan mee willen werken zal op korte termijn een bijeenkomst worden georganiseerd waar uitleg zal worden gegeven over het onderzoek en de rol van de vrijwilligers daarin.

Tijdens de scholingsbijeenkomst wordt het onderzoek uitgelegd en de rol van de enquêteurs daarin. Iedere enquêteur heeft de volgende taken:

  1. Het persoonlijk benaderen van door de gemeente geselecteerde respondenten en hen een vragenlijst overhandigen;
  2. Beschikbaar zijn als respondenten vragen hebben over het invullen van de vragenlijst;
  3. Toezien op het tijdig inzenden van de ingevulde vragenlijsten.

Wilt u zich hiervoor opgeven stuur dan een mail met naam adres en telefoonnummer naar gstn@kpnplanet.nl of bel met 06 30 01 64 37.



Deel dit bericht met je vrienden!