logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Schrijf het mooiste kerstverhaal'
25nov 2016

Schrijf het mooiste kerstverhaal

Een mooi kerstverhaal, zoals het meisje met de zwavelstokjes. We zijn allemaal dol op zulke prachtige zwijmelverhalen. De grote vraag is: wie kan zo’n heerlijk bitterzoet verhaal schrijven? Om daar achter te komen organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard een kerstverhalenwedstrijd.

De opdracht: schrijf een aangrijpend kerstverhaal van maximaal 1000 woorden.Op woensdag 21 december 2016 kiest een deskundige jury het beste kerstverhaal.

Aan het verhaal worden drie eisen gesteld. Ten eerste is het niet eerder gepubliceerd, ten tweede is het thema Kerst en ten derde mag het niet langer zijn dan 1000 woorden. Mail het verhaal uiterlijk 14 december 2016 naar activiteiten@debhw.nl

De feestelijke prijsuitreiking is op woensdag 21 december van 19.30 tot 21.30 in  de bibliotheek in De Rembrand, adres: Rembrandtplein 1 | 3262 HW Oud-Beijerland.

Alle inzenders mogen tijdens de uitreiking hun verhaal voorlezen. De jury kiest het beste verhaal. De winnaar krijgt een leuke verrassing en een eervolle vermelding in Het Kompas. Het mooiste verhaal wordt gepubliceerd op de websites van Het Kompas en de Bibliotheek Hoeksche Waard.



Deel dit bericht met je vrienden!