logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Eerste fancy fair ZVS een groot succes'
03dec 2016

Eerste fancy fair ZVS een groot succes

Vrijdag 25 november 2016 organiseerde Zwem- en Waterpolovereniging ZVS uit ’s-Gravendeel voor het eerst een fancy fair. Een evenement waarbij live muziek centraal stond, er diverse spelletjes gespeeld konden worden en prijzen te winnen waren. Ook aan de innerlijke mens was gedacht door middels van diverse lekkernijen.

Om de avond gevuld te krijgen werd rondom het orkest een fancy fair opgezet om op deze manier te zorgen voor een extra zakcentje in de clubkas. Daarnaast waren er binnen diverse activiteiten georganiseerd waar men tegen een kleine vergoeding aan deel kon nemen. Zo gaat dat nu eenmaal met een dergelijk evenement.

Later op de avond was er een optreden van de band ‘Looking Sharp’ onder leiding van Marianne Groothand. Ook gaven diverse leden acte de presence, zowel individueel als in combinatie met de band.

Terugkijkend kunnen we spreken van een supergeslaagde avond en een schitterende opbrengst voor de vereniging. Donderdag 1 december 2016 is de uitslag officieel bekend gemaakt. Onder toeziend oog van een viertal Zwarte Pieten heeft Kim Sint-Nicolaas namens de organisatie ‘Fancy fair ZVS’ kunnen melden dat deze avond uiteindelijk 1.000 euro heeft opgeleverd voor de clubkas. Op de foto de algemeen voorzitter Cees van Helfteren en afdelingsvoorzitters Kim Sint-Nicolaas (zwemmen) en Wilco van der Peerle (waterpolo) met de cheque.

Vanaf deze plaats willen we graag iedereen bedanken voor zijn/haar inzet om deze avond tot een succes te brengen. Sponsoren, vrijwilligers en bezoekers…bedankt!



Deel dit bericht met je vrienden!