logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
02sep 2012

Wedstrijdverslag SNS – VV ’s-Gravendeel 0-4

Voetbalvereniging ’s-Gravendeel is het seizoen 2012 – 2013 goed begonnen. In Stad aan ’t Haringvliet werden de eerste drie punten binnengehaald.

Al gauw bleek dat SNS zich liet inzakken wanneer ’s-Gravendeel in balbezit was. Het centrale duo Michael Nijssen en Bojan Stefanov kon veelvuldig de opbouw verzorgen. Echter lag in het begin het baltempo wat laag, en waren de spitsen van ’s-Gravendeel moeilijk bereikbaar.

Na dertien minuten werd Marco Kruijthof onderuit geschoffeld. Hij ging zelf achter de bal staan om de toegewezen vrije trap te nemen. Met een uitgekiende trap wist hij de bal op het hoofd van Jamal Abdalla te krijgen, die met een geplaatste kopstoot doelman Jan van Asperen wist te passeren en daarmee de 0-1 op het scorebord zette.

Hierna bleef het eenrichtingverkeer naar het doel van SNS. Dit resulteerde na 25 minuten in de 0-2. Na een foutje in de verdediging van SNS, was het Ahmed Hussein Aadan die simpel Van Asperen voor de tweede maal de gang naar het doel liet maken.

SNS was maar enkele keren bij machte om doelman Rémon Barendregt werk laten te verrichten. Deze hoefde niet echt uitzonderlijk in actie te komen. Al werd het een beetje angstig nadat er plotseling door SNS op de paal werd geschoten en de bal toch nog in de handen van Barendregt terecht kwam. De aanvallen van ’s-Gravendeel stapelden zich op, maar er werden wat kansen om zeep geholpen. Vlak voor de rust zich aandiende was het weer Ahmed Hussein Aadan die doeltreffend was. Na een steekpass van Jamal Abdalla passeerde hij de doelman van SNS, waarmee er met 0-3 gerust werd.

In deel twee hetzelfde beeld. Waarbij gezegd moet worden dat SNS wat vaker voor het doel van ’s-Gravendeel verscheen, maar het niet echt gevaarlijk werd. ’s-Gravendeel creëerde kans op kans. De vizieren van onder andere Vincent Kroon, Jamal Abdalla, Marco van Zomeren en de ingevallen Robin Borremans stonden vandaag niet op scherp. De uitslag had waarschijnlijk wat hoger uit kunnen vallen dan de 0-4 die in de slotfase bereikt werd. Weer was het Jamal Abdalla die Ahmed Hussein Aadan vrij voor de keeper zette. Met wat simpele bewegingen stuurde hij doelman Van Asperen vroeg naar de grond en kon hij de bal in het lege doel deponeren.

Hiermee was het Somalische aandeel in alle ‘s-Gravendeelse doelpunten een feit.

Opstelling SNS: Van Asperen, G. Melaard (Lokken), Looij, Vroegindeweij, M. Arensman, A. Melaard, Bakelaar, A. Arensman (ter Haar), Smit, van Rumpt (Braber), Schuurman.

Opstelling ’s-Gravendeel: Rémon Barendregt, Jorrit van Driel, Michael Nijssen (57. Dave Jansen) Bojan Stefanov, Melvin Zimmerman, Arjan Lankhuijzen, Marco Kruijthof (57. Robin Borremans), Marco van Zomeren (78. Guido Gerritse), Jamal Abdalla, Ahmed Hussein Aadan, Vincent Kroon.

Scoreverloop:
13e  0 – 1  Jamal Abdalla
25e  0 – 2  Ahmed Hussein Aadan
44e  0 – 3  Ahmed Hussein Aadan
88e  0 – 4  Ahemd Hussein Aadan

Scheidsrechter J.P.J van Gurp uit Hellevoetsluis hield het gele kartonnetje voor aan Arensman van SNS.



Deel dit bericht met je vrienden!