12nov 2012

Heren Benevia laten punten liggen

Vandaag moesten de heren uit spelen bij ATAC te Waspik.

De stemming zat er in en het was nodig tijd dan de mannen weer eens een paar puntjes gingen verdienen om wat te stijgen in de ranglijst.

De wedstrijd ging goed van start voor de Benevianen. Al snel werd een drietal punten (5-8) voorsprong gerealiseerd en behouden tot 10-13. Daarna wist ATAC de schade in te lopen en de set alsnog te pakken (26-24).

De tweede set moest Benevia tegen een kleine achterstand aankijken. Maar in de eindfase, wist Benevia een flinke serie punten te maken (14-14 naar 16-22) en won de set met 18-25.

Ook de derde set ging het Benevia voor de wind. Met een constante kleine voorsprong werd langzaam maar zeker naar de 25 punten gewerkt (eindstand 22-25 voor Benevia).

Met deze twee sets in de pocket, wilde Benevia voor de bijna volle winst gaan. De vierde set liep ook weer goed en met ook weer een lichte voorsprong kwam de 25 punten ook weer in zicht (16-21). Maar ATAC maakte het gat langzaam kleiner. Benevia kon de set uitmaken op 22-24, maar verzaakte daarin en moest de winst van de sert aan ATAC geven (26-24).

Door deze desillusie, wist Benevia in de 5e set geen resultaat meer te boeken. Niets lukte… Uiteindelijk was de set voor ATAC met 15-10. Evenals de winst va de wedstrijd.