logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
23nov 2012

Sponsoravond v.v. ‘s-Gravendeel

S-GRAVENDEEL - Evenals bij vele andere amateur voetbalverenigingen in den lande is het belang van sportsponsoring ook de v.v. ’s-Gravendeel niet onbekend. Door de in 2002 opgerichte Stichting Voetbal Promotie wordt de sponsoring van de v.v. ’s-Gravendeel met succes verzorgd. Behalve het werven van, het onderhouden van contacten met en het bij thuiswedstrijden van ’s-Gravendeel uitnodigen van sponsors zijn er al diverse sponsoravonden georganiseerd. De laatste was al weer in maart 2010.

Op woensdag 28 november a.s. is de Sponsoravond 2012 voor sponsoren en genodigden op de agenda gezet. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Presentator van de sponsoravond, Mels de Kievit.

Als gastspreker is uitgenodigd de heer Peter Goedvolk, Ceo van ARGOS group.

Argos is één van de snelst groeiende oliemaatschappijen in Nederland die 2011 ontstaan is uit Argos Oil en North Sea Group. Zie voor verdere informatie de site www.argosenergies.com

Argos is de laatste jaren zowel nationaal als internationaal nadrukkelijker in beeld gekomen als sportsponsor. Waar eerst op kleinere schaal het Nederlands honkbalteam gesponsord werd en wereldkampioen werd, wordt nu op grotere schaal de wielerploeg Argos-Shimano gesponsord. Met vijf overwinningen in de Vuelta 2012, van de Duitser John Degenkolb, reed de ploeg zich opzienbarend in de kijker.

De vraag “Wat Argos tot doel had zich in te laten met sportsponsoring, en wat dit in verhouding voor u als sponsor betekent voor het sponsoren van de regionale of lokale sport” zijn de items geweest om Peter Goedvolk uit te nodigen voor deze sponsoravond.

Daarnaast worden de nieuw geworven sponsors en sponsoritems aan u gepresenteerd, is er een presentatie over de Stichting Jaimy en is er na afloop een wijnproeverij.  En bent u (wellicht) voor het eerst welkom en aanwezig in de geheel gerestylede en gerenoveerde kantine van de voetbalvereniging ’s-Gravendeel.

De Stichting Voetbalpromotie ’s-Gravendeel stelt het zeer op prijs, dat u als gewaardeerde sponsor aanwezig bent op deze Sponsoravond. Dat geldt ook voor de andere genodigden.

Het verzoek is uw belangstelling / aanwezigheid voor deze avond kenbaar te maken en door te mailen naar het e-mailadres  Sponsoring@vvsgravendeel.nl.



Deel dit bericht met je vrienden!