logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
02dec 2012

Geslaagde sponsoravond VV 's-Gravendeel

De woensdag 28 november 2012 door de Stichting Voetbal Promotie ’s-Gravendeel gehouden Sponsoravond kan als geslaagd en zeer gezellig worden betiteld. Na anderhalf jaar stond de kantine van de voetbalvereniging ’s-Gravendeel weer eens in het teken van sponsoring en de sponsors.


De algehele presentatie was in vertrouwde handen van Mels de Kievit, die na zijn openingswoord Stichtingvoorzitter Henk van Driel in de gelegenheid stelde alle genodigden een warm welkom te heten.

Daarna was het aan René Verbaas om namens de Stichting de laatste sponsoractiviteiten bekend te maken. Behalve de verlenging van enkele shirtsponsorovereenkomsten, een belangrijke met BeneVia als hoofdsponsor van het eerste elftal, zijn dat grand café Buffels bij het tweede elftal, HKS Metals bij het zesde elftal en Vijgeboom elektrotechniek en Bas Kanters/Mts Odina bij de veteranen, waren er ook nieuwe sponsorcontracten te melden.

Bij het eerste elftal is als rugsponsor Service Omly, het serviceonderdeel van AMES autobedrijven, toegevoegd.
De nieuwe shirtsponsor van het derde elftal is Van Feij (hout en houtproducten). Bij het vijfde elftal is dat drukkerij Van den Herik en in combinatie met WeAre (promotionele bedrijfskleding).

Als klap op de vuurpijl werd op de sponsoravond de presentatie en bekendmaking gedaan dat alle pupillenteams in trainingspakken worden gestoken door vier jonge ’s-Gravendeelse ondernemers namens de bedrijven AXA personeel, Bart drainage, Allied Holland –the Netherlands en De Jong bandenservice Ridderkerk.

De Stichting Voetbal Promotie ’s-Gravendeel en de voetbalvereniging ’s-Gravendeel spraken hun dank uit naar de sponsors die dit alles mogelijk hebben gemaakt.

Gesponsorde shirts worden getoond

Als buitengewone spreker kreeg Jaap Verwijs voor de pauze het woord om in zijn aanstekelijke enthousiasme te vertellen over de Stichting Jaimy en hoe de lopers van het Dreamrunteam de Blijdorplopers uit Rotterdam hun bijdrage daar aan leveren.

In de pauze en na afloop werden de hapjes, afkomstig van het ’s-Gravendeelse cateringbedrijf Verhoef & Mes op Tafel keurig geserveerd en was er een wijnproeverij die verzorgd werd door de ’s-Gravendeelse vestiging van Gall & Gall.

Na de pauze was er alle ruimte voor gastspreker Peter Goedvolk, CEO (directeur) van de ARGOS Oil Group. In een enthousiast betoog vertelde de ooit als beginnend ondernemer in de Hoekschewaard te zijn begonnen Goedvolk, hoe hij met het verkopen van olieproducten aan boeren zijn bedrijf wist uit te bouwen tot een volwaardige internationale speler in de oliewereld. Zodanig,dat er nu zelf belangstellig uit Rusland is voor een eventuele overname.

Het item waarom Peter Goedvolk – ARGOS als gastspreker bij ’s-Gravendeel was, was de huidige sponsoring van wielerploeg ARGOS-Shimano. Ook daar vertelde Goeedvolk over hoe dit zo gekomen en gelopen was, en welk idee ARGOS erbij had om in deze tak van sport te willen sponsoren. De naamsbekendheid van ARGOS als oliebedrijf is er versneld door bekend geraakt en de grootste successen lijken nog te komen. Kortom voor een relatief jong, klein, maar zeer gedurfd ondernemend bedrijf, een zeer geslaagde stap in sportsponsoring.

Nadat via wielerliefhebber, -volger, -kenner en -speaker Mels de Kievit nog wat vragen aan Peter Goedvolk gesteld konden worden, sloot voorzitter Henk van Driel af door iedereen te bedanken en al vast naar een volgende Sponsoravond uit te kijken.

Henk van Driel bedankt Peter Goedvolk



Deel dit bericht met je vrienden!