24mrt 2013

Uitstekende overwinning dames HWVV Benevia

De dames van HWVV Benevia speelden tegen het hoger geklasseerde WIK uit Groot Ammers.

Benevia begon met een sterk spelende Leni Schelling op de spelverdeling door een goede pass konden de aanvallers goed bediend worden, vooral de middenaanval Van Jannet de Koning scoorde. De 1e set ging met 25-19 naar Benevia.

De 2e set begonnen de dames van WIK aan een betere service serie en brachten de dames van Benevia in de problemen. Verder werden er iets teveel persoonlijke fouten gemaakt, zodat WIK de 2e set won met 25-16.

De 3e set kwam WIK op een 5-0 voorsprong, maar de dames van Benevia knokten met zijn allen keihard terug. Mede door de goede service series van Rebecca Nobel werd de 3e set binnengesleept. 25-21.

In de 4e set kwam Eva Verhoeven in het veld voor Danielle Mol, zij deed dit erg goed, heel het team was enthousiast en gingen voor de overwinning.
Dit leidde tot een mooie score van 25-16.