logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verenigingsdag VV 's-Gravendeel zeer geslaagd'
21jun 2013

Verenigingsdag VV 's-Gravendeel zeer geslaagd

De Verenigingsdag bij de voetbalvereniging ’s-Gravendeel van zaterdag 15 juni 2013 mag een zeer geslaagd evenement genoemd worden.
Het seizoen 2012-2013 werd hiermee afgesloten, voor de voetballers is er vakantie.

De Verenigingsdag werd voorafgegaan door een tentenkamp voor ruim 70 pupillen, die na een zeer kort nachtje slapen vroeg op moesten om rond 07.00 uur in het zwembad de Wellen pas echt wakker te worden. Daarna was er ontbijt voor alle kinderen en begeleiders (de ontbijtouders hadden hun best gedaan).

Het volgende programmaonderdeel voor de pupillen en C-junioren was de Vaardigheidsdag. Aan de door RABOBANK Hoeksche Waard gesponsorde Vaardigheidsdag deden ruim 100 pupillen en junioren mee. Rond 11.00 uur schoof wethouder sportzaken Arie Mol aan, om enkele onderdelen van de Vaardigheidsdag mee te doen. Het viel mee, de wethouder haalde bij het doelschieten de maximale score (iets voor in de spits bij de Veteranen?).

Het enige 'smetje' op de Vaardigheidsdag was een buitje regen van een uur. Elk nadeel heeft zijn voordeel (zei Johan). de kinderen bleven hier wakker van.

Na het aflopen van de Vaardigheidselementen was er voor alle deelnemers de lunch en was het wachten op de uitreiking van de Vaardigheidsdiploma's.

Uitreiking Jaarprijzen

In de tussentijd werden de Jaarprjzen uitgereikt. Eerst die voor de Topscoorders van het jaar. Patty Boswinkel werd dat bij de Vrouwen. Stefan van Warendorp bij de Pupillen. Zoey Hoogwerf bij de Junioren en Hans de Vos bij de Senioren/Veteranen.

Daarna waren de belangrijkste Jaarprijzen aan de beurt. Pupil van het Jaar werd Robbie van de Weg. Junior van het Jaar werd Martijn Zilverschoon. Senior van het Jaar werd Sander Willemstijn. Speelster van het Jaar werd Melanie Pouwe. Talent van het Jaar werd Ricardo Bakker. En de Speler van het Jaar werd Melvin Zimmerman.

De beker voor Talent van het Jaar ging naar keeper Ricardo Bakker. Het nog maar 17-jarige keeperstalent staat vanaf oktober 2012 onder de lat van 's-Gravendeel 1 en heeft laten zien waarom.

Dan de Topscoorders van het Jaar: Bij de Vrouwen werd dat voor het tweede achtereenvolgende Patty Boswinkel, met 18 doelpunten.
Bij de pupillen was Stefan van Warendorp de meest scorende met 29 doelpunten. Stefan was twee jaar terug ook al de meest scorende bij de pupillen gaat dit volgend seizoen bij de junioren proberen.

Dan moet hij daar concurreren met Zoey Hoogwerf, die er in de C1 dit seizoen 24 in schoot. (Heeft het niet van een vreemde, vader Jasper was ooit regiotopscoorder).

Hans de Vos maakte de meeste goals in de categorie Senioren/Veteranen. Der Bomber van Veteranen 1 scoorde 26 keer. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Toen aansluitend alle Vaardigheidsdiploma's uitgereikt waren, konden de meesten - die ook het 'rustgevende' tentenkamp bezocht hadden - naar huis, om direct in slaap te vallen.

De Verenigingsdag werd vervolgd met het MIX-toernooi voor alle senioren, veteranen, vrowen en A- en B-junioren. Met deelname van 7 teams en winnend team Victoria Pilzen, was ook dit onderdeel geslaagd.

Het laatste onderdeel van de dag was de reüniewedstrijd. Uit de oude zondag- en zaterdagselecties van 's-Gravendeel waren twee teams samengesteld, die lieten zien het spelletje nog te beheersen. Mooie herinneringen en verhalen kwamen weer boven. Na de reüniewedstrijd werd de Verenigingsdag 2013 afgesloten met een BBQ.

Dank aan alle vrijwilligers, die geholpen hebben deze dag zo goed te laten slagen. Het seizoen zit er op. We kijken nu al uit naar 2013-2014. Want het balgevoel moet niet te lang wegblijven. PRETTIGE VAKANTIE.



Deel dit bericht met je vrienden!