logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
15okt 2013

Jaarvergadering VV 's-Gravendeel

Op de 93e jaarvergadering werden ditmaal 32 leden verwelkomd door voorzitter Harrie Willemstijn. Op een totaal van ongeveer 450 leden toch ietwat teleurstellend.

Er werd stil gestaan bij de gebeurtenissen van het afgelopen seizoen, en de plannen voor komend seizoen. De cijfers van afgelopen jaar en de begroting voor het huidige seizoen werden goed bevonden.  De penningmeester was niet geheel tevreden over de cijfers, maar we zijn op de goede weg.  Door een stijging van de lasten word door de aanwezigen ingestemd met het voorstel de contributie per 1/7/2014 met 2,5% te verhogen.

De vrijwilligersbijdrage, welke afgelopen seizoen is ingevoerd, heeft nog niet gebracht wat de vereniging er mee wilde bereiken. Dat was een toename van het aantal vrijwilligers om de openstaande taken in te vullen. De leden die de bijdrage voor afgelopen seizoen (deels) moeten betalen, krijgen binnenkort de brief thuis. Het invullen van de uren zal dit seizoen minder vrijblijvend worden om toch het gewenste effect te bereiken. Met name kantine en scheidsrechters moeten beter bemand worden.

De zorgen over de plannen van de gemeente over het in eigen beheer krijgen van het onderhoud worden uitgesproken, aangezien hier nog steeds geen duidelijkheid over is. Het bestuur zit hier bovenop, maar het is duidelijk dat de gemeente hierin niet echt behulpzaam is. Via de site zullen de leden op de hoogte worden gehouden.

De normen en waarden, welke ook al eerder zijn geïntroduceerd, zullen dit seizoen ook meer invulling krijgen. Er zullen bij incidenten, rode of gele kaarten sancties worden toegekend aan de betrokkenen, deze zullen per brief worden geïnformeerd indien van toepassing.

In totaal zijn er 16 obligaties uitgeloot, de betreffende personen zullen hierover per brief worden geïnformeerd.

Er zijn 11 jubilarissen uitgenodigd om hun speldje in ontvangst te nemen.
25 jaar: Michael van Zanten +  André Betorina
40 jaar: John van Pelt, Huib Huisson, Harry Gerritse, Edwin Doedijns + Sinus Fortuin
50 jaar: Cees Trompetter
60 jaar: Bas Tak
70 jaar: Piet van Twist + Cor Reedijk

Aan de aanwezige jubilarissen wordt de speld uitgereikt. Waarbij een speciaal woord voor de aanwezige Cor Reedijk die gelijk een stukje geschiedenis vertelde. In 1943 werd hij lid toen de voetbal nog aan de Molendijk zat. Er waren 3 elftallen, waarvan 1 junioren elftal. Ze hadden 2 ballen, 1 voor het eerste en de andere (eivormig) voor de rest. In verband met het spergebied in de oorlog werd er geen competitie gespeeld, Dordrecht mocht niet in de Hoekse Waard komen. Er werd vriendschappelijk gespeeld tegen onder andere Puttershoek en Strijen.

Er werden ook Lid van Verdienste spelden uitgereikt, aan Sinus Fortuin en Piet Smit (aftredend als bestuurslid).

Dick van Elsen wordt aangesteld als nieuw bestuurslid Voetbal Technische Zaken en Sandra Barth als secretaris.

Martijn van Haren werd herkozen als bestuurslid Acties & Evenementen.



Deel dit bericht met je vrienden!