logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verslag 16e Ad Reedijk toernooi'
02jun 2014

Verslag 16e Ad Reedijk toernooi

Het traditioneel op Hemelvaartsdag bij de voetbalvereniging ’s-Gravendeel te spelen Ad Reedijk veteranentoernooi werd gewonnen door ’s-Gravendeel.

Ook de 16e toernooi-editie mag geslaagd genoemd worden.

Voor ’t eerst werd gespeeld op halve velden (7x7), wat voor iedere speler op leeftijd een prima afmeting bleek om wat speeltempo, afstanden overbruggen, intensievere deelname aan de wedstrijd en belangrijk, plezier te hebben in het voetballen.

Het deelnemersveld bestond uit 12 teams, onder andere met de toernooiwinnaar van de laatste twee jaar, Sint Job in’t Goor uit België. Bij winst zouden de Belgen de ‘cup met de grote oren’ definitief mee mogen nemen naar België. Daar slaagden ze bijna in.

Na de poulewedstrijden in de ochtend, werd de winnaarspoule gevormd door FC Binnenmaas, ’s-Gravendeel veteranen 1 en Sint Job in’t Goor. Sint Job in’t Goor won tegen FC Binnenmaas. Dat deed ’s-Gravendeel ook. De finalewedstrijd ’s-Gravendeel – Sint Job in’t Goor wist de thuisploeg met 2 – 1 te winnen.

Aanvoerder John Aardoom had al lange tijd niet een echte prijs in ontvangst mogen nemen. Maar nu ontving hij uit handen van Aagje Reedijk – beschermvrouwe van het naar haar man vernoemde toernooi – de grote wisselbeker en de beker voor de 1e prijs.

Sint Job in ’t Goor werd tweede, FC Binnenmaas eervol derde. SVS kreeg de sportiviteitprijs.

Uitslag Ad Reedijk toernooi 2014:

1. ’s-Gravendeel (veteranen 3)
2. Sint Job in ’t Goor (België)
3. FC Binnenmaas
4. Smitshoek
5. SVS
6. De Kanaries (Strijen)
7. ‘s-Gravendeel (het 4e)
8. ‘s-Gravendeel (veteranen 2)
9. Barendrecht
10. ‘s-Gravendeel (veteranen 1)
11. JBS 2014
12. FC Rijnvogels



Deel dit bericht met je vrienden!