23aug 2015

Bekerwinst VV 's-Gravendeel 3-0

De uitslag voor de beker tegen De Jonge Spartaan had best wat hoger kunnen uitvallen. ’s-Gravendeel domineerde tegen de ploeg uit Middelharnis, die terug kwam van een trainingskamp uit Loon op Zand, maar de thuisploeg was slordig in de afwerking.

Het duurde tot de 24ste minuut toen Mike Dentro ’s-Gravendeel op de 1-0 voorsprong zette, nadat Edinho Piqué de bal over de doelman lobde en Mike Dentro de bal het laatste tikje gaf. Dit was tevens de ruststand, een 3-0 of 4-0 had niet misstaan.

Enkele minuten na de rust was het DJS dat een kansje kreeg. Na een knappe kapbeweging mikte Van de Loosdrecht net over.

Een riante kans werd door Edinho Piqué om zeep geholpen, nadat Mike Dentro op de DJS doelman stuitte. De rebound werd door Piqué echter te zacht ingeschoten. Piqué herstelde de misser twee minuten later. Met een bekeken vrije trap passeerde hij doelman De Koning, die verwachtte dat de bal voorgegeven werd.

De 3-0 eindstand die op het scorebord verscheen was er één uit het boekje. De voor Kishen Soochit ingevallen Leon de Jong werd op rechts weggestuurd. De Jong bracht de bal knap voor en het was Jeffrey van Twist die de 3-0 eenvoudig kon intikken.

Dinsdag speelt ’s-Gravendeel weer voor de beker. Ditmaal een uitwedstrijd tegen Transvalia ZW. Aanvang aan de Charloise Lagedijk is 20.00 uur.