logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Inspiratieloos 's-Gravendeel verliest thuis 2-4' Foto's: Sandra Barth
01nov 2015

Inspiratieloos 's-Gravendeel verliest thuis 2-4

Vandaag was Aron Veth uit de F1 pupil van de week bij de wedstrijd van het 1e. Een dag om niet meer te vergeten als je 's-morgens met je eigen team in het stadion van Sparta hebt gespeeld en gewonnen. Helaas kon het 1e zijn dag niet perfect afsluiten met een overwinning, maar ondanks dat heeft Aron een mooie dag beleefd. Hieronder het verslag van Jeffrey Nathalia.

Het was niet best wat ’s-Gravendeel liet zien tegen EBOH. Het kon zeker in de eerste minuten wel op voorsprong komen, maar de paal stond de Dordtse formatie te hulp. Zo was het Maurits Kuiper die zijn tegenstander uitkapte, maar zijn inzet belandde op de paal. Een minuut later zag Edinho Piqué de paal ook in de weg staan, nadat hij zijn vrije trap langs de muur plaatste.

Na ongeveer een kwartier spelen ebde de aanvalsdriften van ’s-Gravendeel wat weg en kreeg EBOH meer grip op de wedstrijd. Zo bracht Pieter Lerensveld redding na een laag ingebrachte inzet. Jeffrey van Twist kon nog wel iets gevaar brengen door in de zestien knap uit te halen, maar doelman Donny v/d Laars stond op zijn plaats.

Er waren zesentwintig minuten gespeeld en EBOH kwam op 0-1. Nadat er in de ’s-Gravendeelse verdediging verzuimd werd om de voorzet eruit te halen, kwam de bal voor de voeten van Leroy Verkerk die vernietigend uithaalde. ’s-Gravendeel raakte wat de weg kwijt en het was slordig. Een minuut na de openingstreffer moest Pieter Lerensveld weer redding brengen. Maar na ruim een half uur moest hij toch de gang naar het net maken. Ricardo van Yperen bracht EBOH op de 0-2 voorspong. Er werd niet best verdedigd aan de kant van ’s-Gravendeel. Een minuut later was het Maurits Kuiper die de paal weer in de weg zag staan. Met de 0-2 stand werd er ook gerust.

Het moest beter in de tweede helft aan ’s-Gravendeelse kant. De jacht naar de aansluiter was geopend. ’s-Gravendeel kwam echter nog goed weg, nadat Luc Rozendaal de bal van de lijn haalde.

In de zevenenvijftigste minuut was de aansluiter een feit. Perrie Huisman kopte een feilloos genomen corner van Edinho Piqué binnen, 1-2.

Maar het liep niet zoals het zou moeten bij ’s-Gravendeel. Pieter Lerensveld kon nog redding brengen na ruim een uur voetballen, maar EBOH verruimde de voorsprong in de vijfenzeventigste minuut. De ’s-Gravendeelse doelman speelde ietwat ongelukkig een medespeler aan, die balverlies leed. Het was Wesley Ebbers die vrij baan had en de 1-3 op het scorebord liet zette. Verbaasd om zich heen kijkend en zelf de aftrap nemend, werd de het verschil zelfs op drie doelpunten gebracht. Ricardo v/d Merwe zette het vierde doelpunt voor EBOH op zijn naam.

Er werd uitgekeken naar het eindsignaal van de goedleidende arbiter R. Boosten. Het was Edinho Piqué die de uitslag nog iets dragelijker maakte door de eindstand op 2-4 te bepalen.

Volgende week reist ’s-Gravendeel naar Zwijndrecht om het op te nemen tegen ZBC ’97. Aanvang is 14.30 uur.

Opstelling ’s-Gravendeel

Pieter Lerensveld, Kishen Soochit, Reinier Toes ( 77ste Emery dos Santos), Luc Rozendaal, Marvin v/d Ende (60ste Jorrit van Driel), Melvin Zimmerman (29ste Bob Krens), Perrie Huisman, Edinho Piqué, Jeffrey van Twist, Michael Uludag, Maurits Kuiper

Opstelling E.B.O.H.

Donny v/d Laars, Leroy Verkerk, Emre Aynihan, Jordi Fok, Frank Theunissen, Patrick Welts, Ricardo v/d Merwe, Wesley Loos (Jesse Rensen), Wesley Ebbers, Ricardo van Yperen, Regga Regales (Suayip Yaman)

Arbiter

R. Boosten uit Pijnacker

Scoreverloop

26ste 0-1 Leroy Verkerk
36ste 0-2 Ricardo van Yperen
57ste 1-2 Perrie Huisman
75ste 1-3 Wesley Ebbers
76ste 1-4 Ricardo v/d Merwe
82ste 2-4 Edinho Piqué



Deel dit bericht met je vrienden!