logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'ZVS introduceert de gratis strippenkaart'
03feb 2016

ZVS introduceert de gratis strippenkaart

In het kader van ledenwerving heeft Zwem- en Waterpolovereniging ZVS de gratis strippenkaart geïntroduceerd. Met het invoeren van deze strippenkaart kunnen potentiële leden driemaal gratis meetrainen voordat zij een beslissing moeten nemen om lid te worden van de vereniging.

Met de strippenkaart kunnen zij zowel meedoen bij een zwem- als en waterpolotraining. is voor iedereen beschikbaar om (weer) te ervaren wat het is om actief bezig te zijn in het water.

Leeftijd is en hoeft geen probleem te zijn omdat voor iedere leeftijd er passende groepen zijn waarbij men kan meetrainen. Zie hiervoor ook de website van de vereniging (www.zvs.nu) of kom vrijblijvend kijken op de trainingsavonden van woensdag t/m vrijdag tussen 18.30 en 20.00 uur en stel daar eventuele vragen aan trainers, bestuursleden of aanwezige ouders van jeugdleden.

Op vrijdagavond 15 januari 2016 werden de eerste strippenkaarten uitgereikt aan mevrouw Van de Peerle en mevrouw Burgler door de secretaris van de vereniging, Stijny Rollof.

De strippenkaart ligt o.a. op de balie in zwembad De Wellen.



Deel dit bericht met je vrienden!