logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
22mrt 2016

Tweemaal eremetaal voor ZVS

De wedstrijdzwemmers van ZVS hebben zaterdag 19 maart 2016 deelgenomen aan het vierde deel van de regionale vijfkamp.

Deelnemende verenigingen: Wiekslag (Alblasserdam), RSW (Rotterdam), SG-HGA (ZVH uit Hardinxveld-Giessendam en SVO uit Groot Ammers) en ZVS uit ’s-Gravendeel.

Deze wedstrijd werd georganiseerd door ZVH maar verkozen het zwembad in Sliedrecht boven hun eigen bad in Hardinxveld-Giessendam vanwege de ligging, ruimte en ideale (koude) watertemperatuur.

Tijdens deze wedstrijd konden we weer rekenen op Geerte Bakker en Isa de Vlaam. Beide jongedames waren er even tussenuit geweest vanwege een blessure en stonden te popelen om weer eens een wedstrijd te kunnen zwemmen. En dat was te merken ook! Allebei slaagden ze erin om twee nieuwe persoonlijke records te zwemmen. De prestaties van Jim Sint-Nicolaas vielen wel ook erg op. Hij verbeterde op de 50 meter rugslag zijn oude tijd met bijna acht seconden. Ook op de 25 meter vlinderslag verbeterde hij zijn persoonlijke besttijd.

De wedstrijd werd afgesloten met de zware 400 meter wisselslag. Dat is zo’n afstand waar menig zwemmer van tevoren tegenop ziet. Zeven ZVS’ers gingen de uitdaging aan en wisten deze afstand tot een goed einde te brengen. Complimenten aan iedereen, maar vooral aan Celine de Jong, Gjalt de Man en Manon Kranendonk. Zij hadden kort ervoor nog een 200 meter wisselslag gezwommen, maar ze wisten toch een goede tijd neer te zetten!
Ondanks een redelijk sterk deelnemersveld zijn we toch tweemaal in de prijzen gevallen.

Brons:
Celine de Jong (50 meter rugslag en 200 meter wisselslag)

De eerstvolgende wedstrijd is op 16 april en zal plaatsvinden in ons eigen zwembad De Wellen te ‘s-Gravendeel.



Deel dit bericht met je vrienden!