logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'vv s Gravendeel 95 jaar'
17apr 2016

vv s Gravendeel 95 jaar

Op 1 april 2016 bestond de voetbalvereniging 's-Gravendeel 95 jaar. Daar is binnen de club op en rond die 'verjaardag' al de nodige aandacht aan besteed. Maar nog niet naar buiten de club. Mede omdat 1 april zich wat tijdstip niet leende voor extra buitenactiviteiten.
Dat doen we nu met een extra activiteit.

In verband met dit lustrum staat op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei 2016 een 24 uurs voetbalmarathon, als verlate verjaardagsactiviteit op de clubagenda

Op vrijdag 13 mei om 18.00 uur wordt er afgetrapt - dit wordt een heel bijzondere aftrap - voor de eerste activiteit, een voetbalclinic gegeven door de trainers uit de opleiding van Sparta Rotterdam aan 100 jeugdleden van de voetbalclubs uit de gemeente Binnenmaas.

De v.v. 's-Gravendeel heeft de drie andere Binnenmaasse voetbalclubs FC Binnenmaas, GOZ en Heinenoord uitgenodigd elk met 25 jeugdspelers aan deze voetbalclinic deel te nemen. 100 jeugdleden uit de gemeente Binnenmaas starten in hun eigen clubtenue als eerste onderdeel van de voetbalmarathon.

Daarna bestaat het programma van de voetbalmarathon uit wedstrijden voor alle teams van de v.v. 's-Gravendeel, die overlopen in de nacht van vrijdag op zaterdag, de nacht door en in de ochtend van zaterdag 14 mei aansluiting krijgen van nog enkele voor die dag vastgestelde competitiewedstrijden. Onder andere de laatste competitiewedstrijd van 's-Gravendeel 1 tegen SSS (uit Klaaswaal).

Om 16.15 uur wordt de marathon afgesloten met en bijzondere wedstrijd.

Na afloop is er live muziek van de Dordtse zanger Danny Ebbers.

Tijdens het zaterdaggedeelte van de voetbalmarathon staan er meerdere kramen op het clubcomplex, waar voetbalartikelen, artikelen en eet- en drinkwaren verkrijgbaar zijn.

13 en 14 mei belooft een druk weekendje te worden bij de v.v. 's-Gravendeel.

Ad Reedijktoernooi

Voor de 18e maal wordt bij de v.v. 's-Gravendeel op Hemelvaartsdag het Ad Reedijk veteranentoernooi gespeeld.

Met springkussens voor de kinderen, muziek en BBQ na afloop en hopelijk mooi weer binden de veteranen op deze vroege Hemelvaartsdag de kicksen nog maar eens onder.

Aanvang toernooi, 10.00 uur. Einde wedstrijden +/- 15.30 uur.



Deel dit bericht met je vrienden!